Ensor 2024, een veelzijdig stadsfestival, tal van expo’s en spraakmakende evenementen laten het ware gelaat zien van ‘de man achter de maskers’. Meer dan 80 activiteiten, waarvan 27 tentoonstellingen, dompelen je onder in de wereld van James Ensor. In het kader van dit stadsfestival kan je ook op teambuilding komen in Ensor thema. Ontdek de Ensor teambuildings!

The Big Picture

The Big Picture geeft een eigen twist aan de klassieke teambuildingactiviteit van het schilderen van een meesterwerk. De unieke aanpak van deze activiteit zorgt voor een hoge betrokkenheid en verbluffende resultaten. Teams begrijpen en ervaren de ware kracht van samenwerking als ze aan het eind van de dag het eindbeeld zien. Je gaat naar huis met een blijvende herinnering! In het kader van Ensor 2024 wordt deze teambuilding volledig uitgewerkt in het thema van Ensor.

Klik hier voor meer info

De verdwenen hoofdzonden

Ensor speelt de hoofdrol in dit onweerstaanbaar Oostends detectivespel vol mysteries en geheimen. Oostende was jarenlang de thuishaven van de bekende schilder James Ensor. Hij leverde hier vele juweeltjes af, geïnspireerd door de koningin der badsteden. Eén van zijn meest bekende meesterwerken is “De Zeven Hoofdzonden”. Maar rampspoed bedreigt Oostende, want deze werden gestolen door een louche maffiabaas, die net om het leven werd gebracht. Al snuisterend langsheen de gezellige dijk, de Mercator, de Venetiaanse gaanderijen, etc. moeten de deelnemers deze vreselijke misdaad ontrafelen en de stad Oostende de originele etsen terug bezorgen.

Klik hier voor meer info

Best of Ensor

Dit digitaal stadsspel brengt je langs verschillende belangrijke plaatsen in Oostende die gelinkt zijn aan Ensor en/of zijn kunstwerken. Tijdens deze zoektocht door Oostende krijg je verschillende vragen over Ensor voorgeschoteld en moet je je een weg banen door verschillende praktische proeven. Voor deze opdrachten moet je je creatieve zelf bovenhalen. Maar het zou geen Best of Ensor zijn zonder dat een 'gemaskerde man' de paden van de teams doorkruist tijdens hun tocht.

Meet in Oostende

Meet in Oostende is dé specialist in het organiseren van events in Oostende voor middelgrote tot grote groepen.

Contact