Locatie
Parcours wordt later aangekondigd - ,
Prijs

Gratis

Het Ensorinstituut brengt Ensors befaamde werk ‘De baden van Oostende’ tot leven in een mobiele tentoonstelling getiteld: de ‘ENSOR-PEEPSHOW. Een strandkar, op ware grootte uitgewerkt door het VTI Oostende, wordt in parade tot aan het strand getrokken. Daar volgt een feestelijke inhuldiging, waarbij iedereen welkom is om het glas te heffen op Ensor. De kunstafdeling neemt de lead in dit ambitieuze project en werkt samen met verschillende andere afdelingen van de school; mode, schoonheidsverzorging, haarzorg enz. Ze nodigen andere Oostendse basisscholen uit aan de slag te gaan met templates van maskers, strandcabines en dergelijke attributen, en onderweg aan te sluiten in de parade. Ensor zou Ensor niet zijn zonder een vleugje sarcasme en af en toe een kritische noot; bereid je voor op reuzemaskers, verrekijkers, gestreepte kostuums, spandoeken, slogans, …

Doorheen het jaar kan je een blik werpen achter de schermen via een interactieve website uitgewerkt door de afdeling crossmedia. Na de parade komt hier de virtuele tentoonstelling. Tijdens de week van de parade gaat de eindejaarstentoonstelling van de de laatstejaars van de kunstafdeling door.

Neem een kijkje achter de schermen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niet van het Ensorjaar! Blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.