Benieuwd naar welke restaurants lekkere gerechten serveren voor groepen? Wij bundelden enkele topadresjes in de Koningin der Badsteden. Ideaal voor of na een groepsbezoek aan musea en evenementen in de stad. Smakelijk!

Belevingsbrasserie

Een brasserie met lekkers voor jong & oud, voor business or pleasure, in een historisch pand in het midden van de duinen, met zicht op zee. Een plek waar kinderen kunnen dromen, en ouders ontspannen. Dát is de Fort Napoleon Belevingsbrasserie!

CultuurCafé De Grote Post

In het CultuurCafé kun je naast een lekker ontbijt ook terecht voor een frisse lunch of een gezellig diner. Ze creëren de lekkerste gerechten met biologische producten en werken nauw samen met lokale handelaars. CultuurCafé heeft bovendien een breed scala aan vegetarische gerechten.

De Venetiaanse Gaanderijen

Een interieur dat de adem afsnijdt in een omgeving die doet vergeten. Chef Stephen Foubert tovert samen met Chef Stefaan Noens en team met (h)eerlijke seizoensgebonden gerechten. Bij mooi weer fungeert de dijk als salon en is de zee het perfecte schilderij. Tafel je liever toch zonder zachte zeebries? Geen probleem, binnen is er meer dan plaats genoeg.

Passe-Vite

Een warme sfeer, een kleine kaart met kraakverse salades, gezonde pastaschotels, knapperige quiches en lekkere gezonde suggesties. Wat wil een mens nog meer voor de lunch? Een gezellig eethuisje in het hart van Oostende.

Brasserie Rubens

Authentieke brasserie op de visserskaai in Oostende. Een kleine oase van rust die een hartelijk en warm welkom biedt. Café Rubens is recht tegenover de jachthaven en het Klein Strand. Er is een kleine kaart met lekkere snacks, en je kan er op het zonneterras genieten van een lekkere Rodenbach met garnaaltjes.

Brasserie Albert

De Brasserie verwelkomt je voor een lunch, snack of diner. Ook voor een gewone koffie kan je hier terecht. De eenvoudige maar aantrekkelijke kaart serveert biedt alleen dagverse top-kwaliteit aan.

Toope

Toope, een trendy zaak op de Groentemarkt in Oostende, zorgt dagelijks dat jong en oud culinair verwend worden. Toope staat voor dagverse en lokale producten en serveert die met een brede glimlach. Je kunt er genieten van ontbijt-, lunch- en tearoomklassiekers maar ook gedurfde nieuwe gerechtjes passeren de revue. Een mooie vaste en uitgebreide kaart wordt aangevuld met talrijke nieuwe suggesties die geproefd kunnen worden in een mooi interieur. Bij mooi weer kan je van de zon genieten op het ruime terras.

't Zeezotje

Op het gezellige vissersplein vind je bistro 't Zeezotje. Met hun 25-jarig bestaan, is en blijft muziek een belangrijk element in de zaak. Je kunt hier genieten van (zoete) snacks, vis- en pastagerechten. Naast het ruime zongerichte terras beschikt 't Zeezotje ook over een zaaltje waar groepen van maximum 25 personen kunnen tafelen.

Botteltje

Een gezellig bruin café, met een grote selectie van Belgische bieren & jenevers. Waar je eveneens heerlijk kunt lunchen in groep. Als huisbier is er de Ostensche Strever, die enkel van het vat te verkrijgen is.

La Vie

Het aanbod op de kaart is enorm uitgebreid. Je hebt zowel de keuze uit volwaardige hoofdgerechten als uit kleine gerechtjes om te delen. Qua stijl heel werelds. Hier eet je Mexiaanse fajita’s, Amerikaanse burgers, Koreaanse ramen maar ook sushi of calamares met verse tartaar. Veel stijlen dus, maar wel stuk voor stuk heel smakelijk gebrach

Brasserie Alfons

Brasserie Alfons is de ideale lunch hotspot! Op maandag, woensdag & vrijdag serveren ze een suggestielunch. Verse producten staan centraal en je wordt bediend met een glimlach. Kom ook zeker langs voor de heerlijke à la carte gerechten!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niet van het Ensorjaar! Blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.