Ensor 2024 bezoeken met een (vrienden)groep of vereniging

Het Ensor stadsfestival vormt het ideale decor voor een unieke ervaring in groep. De verschillende tentoonstellingen bieden een fascinerende kijk op de wereld van James Ensor en zijn invloed op de kunstwereld.

De mogelijkheden zijn divers en worden telkens op maat uitgewerkt.

  • Museumbezoek met gids: Tijdens een museumbezoek met gids wordt u meegenomen op een boeiende ontdekkingsreis door de wereld van James Ensor. Onze ervaren gidsen delen hun passie en kennis over het leven en werk van de kunstenaar en geven u een unieke kijk op zijn artistieke ontwikkeling en invloed op de kunstwereld.
  • Museumbezoek met audiogids: Liever de tentoonstelling op eigen tempo verkennen? Laat je verrassen door de verhalen over Ensor en zijn werk en geniet van een persoonlijke en interactieve ervaring.
  • Ensorwandeling met gids: Onze ervaren gidsen nemen je mee langs de belangrijke plekken in het leven van Ensor en laten je de stad ontdekken door de ogen van de kunstenaar.
  • Nocturne op aanvraag: Kies voor een exclusieve ervaring. Een unieke manier om de kunstwerken in een bijzondere sfeer te ontdekken.

Ontvang je graag een brochure met meer info over de groepsbezoeken?

Neem contact via info@ensor2024.be

Groepsbezoeken

Ben je op zoek naar inspiratie voor een uitstap met familie, vrienden of met je vereniging?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niet van het Ensorjaar! Blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.